• español
    • English
  • English 
    • español
    • English
    Statistics 
    •   Home
    • Colección Digital UANL
    • Tesis
    • Tesis Doctorado
    • Statistics
    •   Home
    • Colección Digital UANL
    • Tesis
    • Tesis Doctorado
    • Statistics
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
    Statistics

    Total Visits

    Views
    Desarrollo de una técnica de digestibilidad in vitro para el control de calidad de harinas de pescado y alimentos para camarón372

    Total Visits Per Month

    June 2025July 2025August 2025September 2025October 2025November 2025December 2025
    Desarrollo de una técnica de digestibilidad in vitro para el control de calidad de harinas de pescado y alimentos para camarón25416172324

    File Visits

    Views
    1324.pdf99

    Top country views

    Views
    United States53
    China39
    Mexico25
    Germany17
    Russia16
    Ukraine10
    Venezuela10
    Vietnam10
    Peru9
    Sweden9

    Top cities views

    Views
    Buffalo16
    Jacksonville14
    Caracas10
    Hanoi10
    Nanjing6
    San Nicolás6
    Los Angeles5
    Tokyo5
    Lima4
    Nanchang4

    Universidad Autónoma de Nuevo León
    Secretaría de Extensión y Cultura | Dirección de Bibliotecas @ 2025
    Send Feedback
    Supported DSpace
    @mire NV
     

     

    Browse

    View allCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    Administrator

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Universidad Autónoma de Nuevo León
    Secretaría de Extensión y Cultura | Dirección de Bibliotecas @ 2025
    Send Feedback
    Supported DSpace
    @mire NV